Planera ert bröllop på bästa sätt

Att planera ett bröllop, om det är ert eget eller någon annans, är något mycket roligt och unikt. Alla bröllop blir olika och inget är det andra likt. Frågan är hur ni vill att just ert bröllop ska bli. Ett bröllop blir till ett minne för livet, så fundera och vrid på tankarna i olika vinklar innan ni spikar er plan!

Gör en budget för vad det får kosta och ha den som ett utgångsläge för att veta hur många gäster ni har råd att bjuda och vilken lokal ni kan satsa på att vara i. Gör en gästlista och checklista på saker som ska göras innan bröllopet innan ett visst datum, samt en lista på saker som ska göras dagen innan den stora dagen.

Stort eller litet bröllop?

Det är ofta budgeten som bestämmer hur många gäster ni kan bjuda, eller om ni inte har så stort umgänge och stor familj. Bestäm om det ska vara ett litet bröllop för de närmaste eller om det ska vara ett stort bröllop, då blir det lättare att sätta en gräns på vilka som blir bjudna. Annars kan det vara svårt att dra just denna gräns.

Övernattning för alla bröllopsgäster

Se till att det finns det plats för alla era gäster, oavsett om ni har ett stort eller ett litet bröllop. Här kan alla sova över när dagen och festen är förbi och här kan alla vakna på samma plats och bli omhändertagna även dagen efter. Ni får hjälp att göra festen till den ni önskar och här blir gästerna en stor del av eran stora dag!